Friday, January 11, 2013

Imádkozzatok Misiért! - Pray for Misi!

Kérlek, imádkozzatok a barátainkért, Hernádi Jani és Tünde, és a 6 hetes kisfiújukért, Misi. Jani átvette tőlem az egri Golgota Keresztény Gyülekezet pásztorálását kb egy éve.
Please pray for our friends, Jani and Tünde and their 6 week old son Misi. Jani took over for me as pastor of Calvary Chapel Eger about a year ago.

Ezt írta Jani ma a Facebookra:
Here is what Jani wrote on Facebook today:

Kedves barátaink, ismerőseink

a 6 hetes kisfiunkat ma kórházba kellett vinni, mert nem úgy fejlődik ahogy kellene. Nagyon gyenge az izomzata és az utóbbi 1-2 hétben nem eszik eleget és nem hízott semmit. 6 hetesen már a fejét kellene emelnie de ő még meg sem bírja fordítani és ez komolyabb problémára utal. Most bent van az őrzőben az újszülött osztályon, Tündi is bent van vele. Holnap kezdődnek a vizsgálatok, nem lesz könnyű! Kérünk Titeket imádkozzatok Misiért! Köszönjük!

Dear friends,

our litte son was taken to the hospital today because he is not growing as he should. His muscles are really weak and he is not eating normally in the last 1-2 weeks and not gaining weight. A 6 weeks baby should lift up his head but Misi can not even turn it and it shows something serious in the background. Now he is under supervision and Tündi is with him in the hospital . Tomorrow they start the inspections, it will be a hard day! Please pray for Misi! Thanks!

No comments:

Post a Comment