Saturday, March 21, 2009

Viszlát Feri Bácsi

Gyurcsány Ferenc ma lemondott a miniszterelnökségről. Alíg tudom elhinni.
Az az ember aki még Bokor Györgynél (George Bush) is népszerűtlenebb volt, végül lemondott.
Egyrész sajnálom őt, mert mindenki utálja; másrész nem sajnálom, mert sok mindenre feleős. Lehet, hogy azért mondott le most, mert látja hogy lesülyed a hajó és jobb neki ha inkább most ugrik ki!
Itt a videó:


Gyurcsány Ferenc resigned today as Prime Minister of Hungary. I can barely believe it.
The one man who was less popular than George Bush has finally resigned.
On one hand I feel sorry for the guy because everyone hates him, but on the other hand I don't feel sorry for him because he's responsible for a lot of stuff. Perhaps the reason he's resigning right now is because he sees that the ship is sinking and it will be better for him if he just bails out now!

6 comments:

  1. Anonymous8:15 PM

    Szia! Ez van! Nem tudom milyen lesz a jövőben de olvastam sok helyen, hogy ideje volt ezt megtennie! azt hozták ki az egészből, hogy azért mondott le mert nem akart a reformok útjába állni! Bízom abban, hogy történik valami pozitív változás! S azt mondom legyen is!
    Janika

    ReplyDelete
  2. Én is remélem, hogy jobb lesz, bár úgy gondolom, hogy a következő miniszterelnöknek nagyon nehéz dolga lesz, és nehezen tudom elképzelni hogy népszerű lesz!
    Ne felejtsd el, hogy ugyanez már megtörtént egyszer nem rég...Medgyessy Péterrel!

    ReplyDelete
  3. Anonymous7:05 AM

    Tudom Nick de úgy gondolom a történelem nem mindig ismétli önmagát. Medgyessy azért mondott le mert nem támogatta a pártja de most Gyurcsány azért mondott le mert Magyarország nem kedvelte, amióta az az öszödi beszéd kitudódott. azt tuti, hogy nehéz dolga lesz a következő elnöknek, de azt is tudom, hogy ezeknek a reformoknak végbe kell hogy menjenek mert csak így lehet esélye annak, hogy változzon gazdaságilag az ország. Én nm vagyok politikus az tuti de kell most a változás s frissítés mert látod nem ment hosszú távon ez az egész. szerintem a jövőn Isten kezében van van és várom, hogy mit hoz.
    Janika

    ReplyDelete
  4. Meggyest Gyutcsány túrta ki...
    Nem lesz jobb...
    Ki lesz helyette? Lehet válogatni...

    ReplyDelete
  5. Egyébként, csak, hogy tisztán láss: Turcsány nem a süllyedő hajóról menekül, hanem az MSZP készülődik a választásokra, és tudja, hogy Turcsánnyal mennyire népszerűtlen. Most majd lesz egy új miniszter, aki kioszt egy rakat segélyt a diákoknak, a nyugdíjasoknak és persze a kisebbségnek, mert ezek a potenciális választók, akiknek a szimpátiáját meg kell nyerni, és persze ez mind az ország kasszájából megy, még nagyobbá téve az államadósságot... Nyugi, ki van ez találva... Turcsány megy, ezzel megint szereznek pár száz szavazót... Más értelme nincs...

    ReplyDelete
  6. Lehet. Nem csodákoznék rajta. Emlékszem, hogy a múlt választáskor is tettek egy csomó igéret és bevezettek egy csomó mindent, és utána visszavonták. Politika...

    ReplyDelete