Thursday, June 11, 2009

Doctor Visit

We went to the doctor Thursday to get an ultrasound of the baby.
The good news is that the baby is alive and well.
The surprise for us was that Rosemary is only 7-8 weeks along - not 10-11 weeks, as we had originally thought. Which means that the baby is due towards the end of January, and not the beginning.
But he/she is doing well. We heard the heartbeat and took his/her picture - which is hanging on our fridge, and which I would have posted, but we don't have a scanner yet.
Please pray for Rosemary and for the little baby!

Csütörtökön elmentünk a dokihoz, hogy megnézzük a babát ultrahanggal.
A jó hír az, hogy a baba élő és jól van.
A meglepetés a számunkra az volt, hogy Rosemary csak 7-8 hetes - nem 10-11 hetes, mint előbb gondoltunk. Ami azt jelenti, hogy a babát január végére várjuk, nem január elejére.
De amúgy jól van a kicsi ember. Meghallottuk a szív hangját és csináltunk róla egy fényképet - ami most rajta van a hűtőgépünkön. Feltettem volna ide a képet, de még nincsen skennerünk.
Kérlek, imádkozzatok Rosemaryért és a picurkáért!

4 comments:

 1. Én láttam azt a fényképet... Hát, gyanús, hogy bárki észlelte volna róla a babát, főleg egy szkennelés után... Úgyhogy jobb, hogy nincs... :)
  Amúgy imádkozunk értetek! Minden okés lesz! :)

  ReplyDelete
 2. I know in the long run it won't make much of a difference, but BOY! At the time you just can hardly wait another month! Praying for a safe incubation period for little one.

  ReplyDelete
 3. Anonymous2:05 AM

  Rosemary,

  I pray that you are well nurished, well rested, and comfortable throughout your pregnancy. May God bless you and your child with good health.

  Marlene

  ReplyDelete