Wednesday, December 09, 2009

Creepy Santa - Fura Mikulás

I found this flyer the other day in Mezőkövesd:
Ezt a szórólapot találtam Mezőkövesden:

Here's what it says:
Dear Kids!
Santa Claus with a limousine! Come on out and I'll take you for a ride! Location: Parking lot of the SZTK, Time: 4pm-8pm.


Is this not creepy? I think this kind of thing would never fly in the States - that some guy with a Santa outfit passes out flyers to get kids to come out to a parking lot at dusk and get into a limo with tinted windows to go for a ride!? Super creepy.
I'm just glad that in Hungary it is still safe enough and people are innocent enough for this to not be seen as suspicious.

Ez nem tűnik furcsának? Szerintem az ilyen fajta dolgot tutira nem engednének Amerikában - hogy egy fickó egy Mikulás jelmezzel osztogat szórólapokat azért, hogy gyerekek eljöjjenek szürkületkor egy parkolóba és beszáljanak egy sötét ablakú limuzinba, hogy elvigye egy körre!? Szuper izé.
Én csak annak örülök, hogy Magyarország még annyira biztonságos és az itteni emberek még annyira ártatlanok, hogy ez nekik nem tűnik gyanusnak.

3 comments:

 1. By the way, the Hungarian 'reality' is not so creepy as in the US - we haven't watched enough scary TV reports of kidnapping...

  ReplyDelete
 2. És ez a kövesdi SZTK-parkolóból indul...? Gáz... :@
  Viszont okos volt, aki kitalálta, mert üzletnek nem rossz, főleg faluban, kis városban...

  ReplyDelete
 3. Anonymous9:03 PM

  Hungarians are far from innocent!

  ReplyDelete