Monday, May 03, 2010

May 1 - Május 1.

We spent this past Saturday celebrating with friends.
Ezt a múlt szombatot azzal töltöttünk, hogy ünnepeltünk barátokkal.

Our day began here in Eger with Réka's high school graduation. Réka has been an important part of our church for the past 3 years. We are glad that she graduated, but are sad that she will go away next year to university, which means we won't see her as much. Réka finished school as the best student in her class! Good job!
A napunk itt kezdődött Egerben Réka ballagásával. Réka egy fontos része a gyülekezetünknek már 3 éve. Örülünk, hogy sikeresen elvégezte az iskolát, de sajnáljuk azt, hogy jövőre elmegy innen egyetemre, ami azt jelenti, hogy nem fogjuk olyan sűrűn. Réka a legjobb tanuló volt az egész osztályában! Hajrá!After the graduation party we left for Debrecen, for the celebration of the church's 15th anniversary party. The only thing is that the church isn't actually 15 years old - it's only 14 years old :) But we had a great time and got to visit with some old friends.
They had a trampoline - one of my favorite things in the world. We had a trampoline growing up, and when ours ripped, I spent a lot of time as a teenager at other people's houses jumping on their trampolines.
They also had a jumping castle. Nate was pretty scared by it - but Rosemary wasn't :)
Here is a video of the first 14 yrs of the Debrecen church.
Here are some pictures:
A ballagás után elindultunk Debrecenbe, az ottani Golgota gyülekezet 15. évfordulója alkalmára. Az egyetlen izé az, hogy a gyüli nem 15 éves - hanem csak 14 :) De nagyon jó volt régi barátokkal találkozni.
Volt ott egy trambolin - az egyik kedvenc dolgom a világon. Otthon is volt trambolinunk amikor felnőttem, és amikor tönkre ment sokat jártam másokhoz akiknek volt trambolinjuk.
Meg volt egy ugráló vár. Nate félt tőle - de Rosemary nem :)
Itt van egy videó a debreceni gyüli első 14 évről
Itt vannak a képek:

1 comment:

  1. it was soo great to you guys in Debrecen :)

    ReplyDelete