Monday, June 28, 2010

Felicia's Dedication

We spent last week in Vajta at the annual Foundations Conference for Calvary Chapel church leaders from Eastern Europe. We had a good time and good fellowship with many friends we don't get to meet with very often.
During the conference we had Felicia dedicated to the Lord by Pastor Brian Broderson. Pastor Brian married us, and he was Rosemary's pastor in Vista before she came out to Hungary as a missionary.
When we went up for the dedication, Pastor Brian asked me to tell the story of the miracle that the Lord did in saving Felicia, and then he prayed for her.
Felicia loves people, and she stole the show by acting cute through the whole thing. She was the star of the night and looked very cute in her 'princess dress'. The person who gave us the dress told us, 'after everything she's been through she needs a princess dress!'
We really are still so amazed by what God has done in Felicia's life. She is now 5 months old and doing so well. Thank you to those of you who have been praying for her and continue to pray for her that she would grow up knowing and walking with the Lord.
Here are some pictures of the dedication:

A múlt héten Vajtán voltunk az éves Alapok Konferencián, amelyet a kelet európai Golgota gyülekezetek vezetői számára szervezik. Nagyon jól éreztük magunkat, és jó közösségünk volt sok olyan barátunkkal akikkel csak ritkán találkozunk.
A konferencia egyik estén volt Felíciának a baba bemutatója, amelyet a Brian Broderson lelkipásztor csinálta. A Brian pásztor összeadott minket és ő volt Rosemary lelkipásztora Vistában, mielőtt ide költözött Magyarországra.
Amikor előre mentünk a bemutatóra, Brian arra kért, hogy mondjak egy pár szót arról, hogy mi történt Felíciával, és arról, hogy milyen csodát tett az Úr azzal, hogy őt megmentette és meggyógyította - és aztán Brian imádkozott érte és odaszántuk a kislányunkat az Urra.
Felícia nagyon szereti az embereket, és ő volt a sztár azon az estén. Nagyon cuki volt a 'hercegnő ruhájában'. Aki adta nekünk azt a ruhát, azt mondta, 'azután a sok minden után amin keresztül ment ez a kislány, kell neki egy hercegnő ruha!'
Még mindig nagyon annyira csodáljuk azt, hogy mit tett az Úr Felícia életében. Ő most már 5 hónapos, és nagyon szépen fejlődik. Köszönjük mindannyiatoknak, hogy imádkoztatok a gyógyulásáért és hogy továbbra is imádkoztok érte, hogy megismerje az Urat és járjon vele ahogyan fel nő.
Itt van egy pár fénykép a bemutatóról:








Photos by Németh Laci

1 comment: