Thursday, February 19, 2009

Egri Sztárok - Celebrities of Eger

Az egyik dolog amit nagyon sokszor megkérdezik tőlünk, mint amerikaiak, az, hogy találkoztunk-e már sztárokkal.
Balázs mondta, hogy az iskolában megkérdezik tőle, hogy mi ismerjük-e 50 Cent-et. Mondtuk neki, hogy azt mondhatja nekik, hogy "Persze, hogy ne ismérnének? Jó haverok! MSN-ezni szoktak vele szinte minden nap! De, a 50 Cent most már nem akar velük szóba állni, mert Nick lehülyézte, és ő megsertődött."

Amerikában összesen 1 "sztár"ral találkoztam csak: Leonardo DiCaprio, Brooklyn-ben amikor "A Tégla" című filmet forgották.
Úgy volt, hogy láttuk, hogy filmet forgatnak egy házban. Oda mentünk, és kb 3 méterre tőlem állt egy ember, fekete napszemüveggel, és valahogy ismerős volt az arca.
Az apukám felém fordult és azt mondta, hogy - "Hé, nézd már - ott van Matt Damon." Aztán Rosemary szólt, hogy "Ne már - az nem Matt Damon, az Leonardo DiCaprio."
Leo amúgy mindezt meghallotta - és csak mosolygott és bement abba a házba, ahol forgatták a filmet.

Múlt vasárnap az egri plázában voltam - kulcsot másoltam - és a kulcsmásoló csávó azt mondja nekem, "Hé, nézd már - ott van Gazdag Tibor!" Fogalmam sem volt, ki ez a Gazdag Tibor, de most már tudom, hogy ő a "Jóban, Rosszban" egyik főszereplője.
Életemben egyszer sem néztem azt a sorozatot, de azért örülök, hogy legalább még egy sztárt láttam.


One of the things that Hungarians often ask of us as Americans is whether or not we've ever met any celebrities.
Balázs told us that at his school, the other kids ask him if we know 50 Cent. We told him that he can tell them, "Oh, of course they know him, they are good friends! They chat all the time with him on MSN messenger! But now 50 Cent doesn't want to talk to us, because Nick called him names, and his feelings got hurt."

In America I have met only 1 celebrity: Leonardo DiCaprio, in Brooklyn, during the filming of "The Departed."
What happened was, that we saw that they were filming a movie in a house, so we went over there, and this guy with dark sunglasses was standing about 10 feet from me, and his face seemed familiar.
So then my dad turns to me and says, "Hey, look, that's Matt Damon!" Then Rosemary said, "No way, that's not Matt Damon, that's Leonardo DiCaprio!"
Leo heard all this by the way, and just smiled and walked back into the house where they were filming.

Last Sunday I was in the mall in Eger, getting a key copied, and the guy copying my key says, "Hey, look, there's Gazdag Tibor!" I had no idea who this Gazdag Tibor guy was, but now I know that he is one of the main actors on the Hungarian TV series "Jóban, Rosszban." I've never seen this show in my life, but I'm glad that at least I got to see another celebrity.

8 comments:

  1. Jaj, szegény Matt Démon! Mindig összekeverik valakivel… Én Papp Ritával és Bodnár Attilával találkoztam még Tiszaszentimrén... Itt a honlapja, nagyon brutál! www.bodnarattila.net A magyar Thomas Anders...
    Komolyan beszóltál 50 centnek? Miért, mit csinált?

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:12 PM

    you were standing 10 feet from DiCaprio?!?!?!?!?!?!?!? call me shallow but i am so jealous right now...

    ReplyDelete
  3. Nagyon kemény az a honlap! D.J. Mulatós! Az klasszikus.
    Hol találkoztál velük? Csak úgy az utcán?
    Persze, beszóltam 50 Centnek. Azért mert állandóan nyafog, és mondtam neki, hogy húzza má fel magát és viselkedjen úgy mint egy férfi!

    ReplyDelete
  4. Yes Luc, next time we meet, I will permit you to kiss my ring... :)

    ReplyDelete
  5. Ez még általános iskolás koromban történt, a szentimrei művelődési ház előtt sétáltam az unokatesómmal, ők meg elmentek mellettünk, kiintettek a kocsiból, mint a sztárok. Én meg megkérdeztem az unokatesóm: Ki vót ez?... :)
    A sógornőm Pål Waaktaar-tól állt két méterre. Tudja valaki, ki az?!

    ReplyDelete
  6. Esetleg beszédhibás a sógornőd? Mert lehet, hogy azt akarta mondani, hogy egy "pár rockszár"-t látta! Vagy hogy két méterre volt egy "pár raktár"-tól. :)

    ReplyDelete
  7. hahaha... Dehát mit magyarázok én itt egy kis 25 éves kis kölyöknek... Még oviba jártál, mikor én már rég bele voltam zúgva... :)

    ReplyDelete
  8. amúgy, tudom ki az a csávó. A-ha.

    ReplyDelete