Sunday, June 14, 2009

Ballagás

Yesterday was Balázs' ballagás, or 8th grade graduation. His mom didn't bother to show up... Poor guy. We got to meet some of his family, and had some of them over to our house for a party afterward.
Congratulations Balázs! We're proud of you!

Tegnap volt Balázs ballagása. Az anyukája nem is jött el... Szegény srác. Találkoztunk néhány rokonával, és egy páran eljöttek hozzánk egy kis bulira az ünnepség után.
Gratulálunk Balázs! Büszkék vagyunk rád!





4 comments:

  1. Hát igen ez egy fontos nap volt nekem... De látod annyit nem érdemlek, hogy a a saját anyukám eljöjjön ez nekem nagyon rosszul esett ezt nem fogom elfelejteni soha!!! Jah a buli nagyon jó volt de egy ember nagyon hiányzott nekem az pedig Barbara az akit én szeretek! Köszi szépen!! I love you guys!

    ReplyDelete
  2. Attól még nem biztos, hogy nem szeret!!!! Szerintem nem direkt azért csinálta ezt, hogy elrontsa a kedved... Egyelőre próbáld magad túltenni rajta. Később majd másképp látod a dolgokat, hidd el!
    Klasszak a tornatermes képek... :P És Timi is aranyos... :)

    ReplyDelete
  3. Hát bízok benne, hogy szeret!!!! Én nem tudom, hogy mi volt ezzel a célja de nem volt jó az biztos!!!!Igyekszem túltenni magam rajta!!! Köszi szépen!!! Hát igen!!! :P :D

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:44 AM

    Good pictures; cool hair Balazs.

    Congratulations Balazs; we are very proud of you.

    Marlene

    ReplyDelete