Friday, April 23, 2010

Please Pray for Dorothy Grace!

I just got a phone call from a woman from Budapest. She attends the Calvary Chapel there, and she just had a baby who is in a very similar situation to the one our daughter Felicia was in. I would like to ask you to please pray for this precious little baby's complete healing and recovery, and for her parents too during this extremely difficult time.

Dorothy Grace was born on April 15th. Like Felicia, she was full term and was coming naturally when there were some complications. Dorothy also suffered a serious oxygen deficiency during birth, and was born with an Apgar score of 1. It is a miracle that she is alive. She was taken to the same neonatal ICU as Felicia, and is receiving the same hypothermia treatment from the same doctors.

Dorothy is now starting to wake up from the morphine, and this is a time when many things about her condition will become apparent. For us, this was one of the scariest and most stressful times (here's what I wrote about it then).
Dorothy has one complication which Felicia didn't have, in that she had seizures.

Please pray for Dorothy and ask others to pray for her as well. There is hope for her, and we have complete faith in God that He does miracles and hears the prayers of the saints; we have experienced it ourselves firsthand. Our greatest desire is that Dorothy would also experience total healing and complete recovery.
Please pray for the parents, Robert and Enikő, who are doing their best to trust God and pray for their little girl in this scary and stressful time. Like us, they also have a 2 year old son whom they need to take care of at the same time. They can use all the support you can give them.
Thank you!

Most telefonált nekem egy hölgy Budapestről. Ő és a ferje a pesti Golgota gyülekezetbe járnak, és most született egy kislányuk aki nagyon hasonló helyzetben van mint amilyen Felícia is volt. Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok ennek a drága kislánynak a teljes gyógyulásáért és felépüléséért, illetve a szüleiért most ebben a számukra nagyon nehéz időben.

Dorothy Grace megszületett április 15-én. Felíciához hasonlóan, betöltötte a 40 hetet és természetes módon indult a szülés. Szülés közben bizonyos komplikációk voltak, és Dorothy oxigén hiányt szenvedett és 1-es apgár értékkel született. Egyszerűen csoda az, hogy él ez a kislány. Ugyanabba az újszülött intenzív osztályba vitték Dorothyt ahová Felíciát is, és ugyanazok az orvosok kezelik őt ugyanazzal a hideg kezeléssel.

Dorothy most ébredőzik a morfintól, amivel el volt altatva, és ez egy olyan időszak amikor sok minden ki fog derülni az állapotáról. Nekünk, ez az időszak az egyik legijesztőbb és legstesszesebb része volt (ez az amit én írtam róla akkor).
Dorothynak azonban volt egy másik komplikációja, ami Felíciának nem volt - görcsei is voltak.

Kérlek, imádkozzatok Dorothyért, és kérjétek másokat, hogy ők is imádkozzanak érte. Ez nem egy reménytelen eset, és teljes bizalmunk van Istenben, hogy ő meggyógyít és ő meghallja a szentek imáit - mi ezt megtapasztaltuk. Legnagyobb vágyunk, hogy Dorothy is megtapasztalja a teljes gyógyulást és helyreállást.
Kérlek, imádkozzatok a szülőkért is, Robert és Enikőért, akik igyekeznek Istenben bízni és kitartóan imádkozni a kislányukért ebben a stresszes és ijesztő időben. Hozzánk hasonlóan, nekik is van egy 2 éves kisfiú, akiért közben gondoskodniuk kell. Kérlek, támogassátok őket amennyiben csak tudtok.
Köszönöm!

No comments:

Post a Comment