Thursday, August 19, 2010

Felicia Neurology Check Up

Today we were back in Budapest for a check-up with the neurologist at the developmental neurology department. It's been 3 months since our last visit with this doctor, at which time she told us that Felicia's condition was still bad, but that there was a good chance of her having a total recovery.
Ma újra felmentünk Budapestre kontrol vizsgálatra a neurológusnál a fejlődés neurológia osztályon. 3 hónapja voltunk legutóbb ennél a doktornál, és akkor azt mondta nekünk, hogy Felícia állapota még mindig rossz volt, viszont jó esélye volt annak, hogy teljesen meg fog gyógyulni és felépülni.

Today she told us that Felicia has recovered so well that she no longer has any symptoms of being sick, and thus we don't have to continue doing the therapy with her at home.
Ma azt mondta nekünk a doktornő, hogy Felícia már annyira meggyógyult, hogy már nincsenek kóros tünetei, és így nem kell folytatnunk vele a gyógykezelést otthon.

We were somewhat expecting to get a good report, as we have observed for ourselves how healthy she seems, but it was so good to hear from the neurologist that Felicia seems perfectly healthy. Although we will have to continue going back to the neurology department for check-ups, this gives us a sense of closure to this chapter of our lives, and now we can move on from here with our healthy little girl.
Valamilyen szinten el is vártuk ezt a jó hírt, mivel látjuk a saját szemeinkkel, hogy Felícia már mennyire egészséges, de nagyon jó volt azt hallani a neurológustól, hogy Felícia teljesen egészségesnek tűnik. És bár vissza kell járnunk a neurológiára kontrolra még egy jó darabig, így valahogy letudjuk zárni az életünknek ezt a fejezetét, és folytathatjuk innen az egészséges kislányunkkal.

God has been so good and so kind to us. Thanks again to those of you who pray for us.
Ez alatt az idő alatt Isten annyira jó volt hozzánk, és annyira kegyelmes. Köszönjük még egyszer azoknak akik imádkoztok értünk.
Published with Blogger-droid v1.5.3

10 comments:

  1. I am sooooo happy for you guys! God is GOOD and merciful indeed. :)

    ReplyDelete
  2. wow nick and rosemary! really happy for you! what a blessing.

    ReplyDelete
  3. Carol and Rob8:24 AM

    Rejoicing with you...

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:04 AM

    Hála Istennek!

    ReplyDelete
  5. Anonymous11:18 AM

    Isten annyira csodálatos, egy örökkévalóság áll a rendelkezésünkre, hogy megköszönhessük minden jóságát és szeretetét!

    ReplyDelete
  6. Reding11:25 AM

    I'm happy for that!!Glory to God!!
    http://www.youtube.com/watch?v=JROF12jPECE&feature=related

    ReplyDelete
  7. Szóhoz sem jutok!
    Isten előtt nincs lehetetlen! És sokkal jobban szereti azokat, akik Őt szeretik, mint ahogy azt el tudnánk képzelni!

    ReplyDelete
  8. Nagyon szépek vagytok így együtt!:)
    Hála Istennek!

    ReplyDelete
  9. God is great and merciful. We are thankful that He has brought Felicia into your lives, and for the healing that He has bestowed upon her. May Felicia walk with God all the days of her life, giving Him praise and glory for all that she receives.

    ReplyDelete