Sunday, May 03, 2009

Boldog Anyák Napját!

Az a jó magyarországon, hogy itt az anyák napja egy héttel hamarabb van mint az USÁban. Mielőtt Nathaniel megszületett, mindig úgy volt, hogy valaki szólt nekem, hogy Hé, ma van az anyák napja - és akkor tudtam, hogy egy hét múlva lesz az anyák napja Amerikában, és más nap küldtem valamit az édesanyámnak. Most már Rosemary is anya, és az a jó, hogy neki 2 szer ünnepeljük az anyák napját. Úgy gondolom, hogy rá fér - ő egy tökszuper anya, véleményem szerint :)

Boldog Anyák Napját kívánok minden kedves anyukának!

The good thing in Hungary is that Mother's Day is one week earlier here than in the US. Before Nathaniel was born, usually someone would come up to me and tell me - hey, its Mother's Day - and so I knew I had one week to send something to my mother in the States for Mother's Day there. Now that Rosemary is a mother its cool because we get to celebrate Mother's Day for her twice. I think she deserves it - she's a great mom!

Happy Mother's Day to all the moms out there!

4 comments:

 1. Anonymous6:30 PM

  i don't get how you celebrate twice.

  ReplyDelete
 2. We celebrate on two consecutive weekends. For example: We celebrated yesterday, on March 3, and we will celebrate next weekend, on March 10.

  ReplyDelete
 3. Anonymous3:01 PM

  What does boldog anyak napjat mean in english?

  ReplyDelete
 4. It means happy mothers day

  ReplyDelete